Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Procés selectiu per proveir mitjançant comissió de serveis el lloc de treball de Secretari/a de l'Ajuntament de Premià de Mar
Presentació d'instàncies del dia 16 al 22 de juny de 2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
29 MAIG 2023
  • L'Ajuntament de Premià de Mar té la necessitat de cobrir el lloc de treball de secretari/ària, vacant actualment a la plantilla de personal funcionari, amb caràcter urgent i inajornable, de conformitat amb el que preveu l'article 81.3 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i amb el procediment de comissió de serveis establert als articles 48 i 51 del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.

    Descripció del lloc de treball
    Nom del lloc: Secretari/ària
    Grup d'accés: Funcionaris Habilitació Nacional
    Nivell: 30
    Complement específic anual: 34.361,35

    Requisits de participació
    Ser personal funcionari de carrera de l'escala d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, de la subescala Secretaria.

    Participació
    Les persones interessades caldrà que presentin la seva sol·licitud per prendre part en la convocatòria en el termini de cinc dies hàbils a comptar de l'endemà de la darrera data de publicació de l'anunci en el web municipal o el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

    Es presentarà preferentment per via telemàtica, però també es podrà presentar i formalitzar a través del registre general de l'Ajuntament o per qualsevol dels altres mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

    Convocatòria

    Convocatòria

    CATCert certifica que en data 15-06-2023 08:12:01 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 678.44 kB

^