Alcaldia
Salutació de l'Alcalde
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Documents
 

Com a Alcalde de Premià de Mar us dono la benvinguda a aquesta nova pàgina web que hem renovat recentment, amb l'objectiu que sigui més intuïtiva i àgil, de manera que la ciutdania pogueu accedir facilment a la informació municipal. Des de l'Ajuntament treballem dia a dia perquè aquest sigui un canal d'informació, però també una eina de comunicació, de proximitat i de transparència, de rendició de comptes de la nostra gestió amb tots vosaltres.

Un dels meus objectius principals és millorar l'atenció ciutadana des de tots els àmbits, també a través d'aquesta pàgina web. El meu propòsit és que aquí hi pugueu trobar tota la informació referent als serveis i en l'actualitat del nostre municipi. Però hem d'anar més enllà i també volem que aquí hi trobeu un canal de comunicació eficient per poder dir la vostra sobre aquells temes que us preocupen del nostre municipi. El meu compromís és donar-vos resposta amb la major brevetat possible.


Com a part d'aquest compromís,disposem d'un canal de comunicació via whatsapp que permet que la ciutadania es pugui adreçar directament a mi per a qualsevol tipus de consulta, queixa o suggeriment, així com també de la bústia ciutadana, des de la qual donarem resposta als vostres comentaris, suggeriments o queixes. 

M'agradaria comptar amb tots vosaltres, i per això us animo a fer ús d'aquests canals. Perquè entre tots, ciutadania, entitats i Ajuntament, puguem fer un Premià de Mar millor.

Miquel Àngel Méndez

Whatsapp de l'AlcaldeBústia ciutadana


^