PSC | Feina feta, balanç positiu
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) 2012-2015
16 MARç 2015
 • El grup municipal socialista ha treballat com a equip de govern per l'estabilitat política que ha permès tirar endavant projectes realment necessaris per als veïns i veïnes de Premià, tot i la desídia famèlica de determinats partits polítics envers les millores, per pur interès de difamar com a insígnia.
  Un dels compromisos fonamentals que vam assumir per entrar al govern de Premià de Mar va ser el d'implantar mesures d'eficiència en l´ús de recursos públics, tant econòmics com humans, així com de millora de la gestió administrativa interna de l'Ajuntament, sense reduir els serveis que presta sinó, precisament, millorar-los i així ho hem fet.

  Ha estat necessari treballar en la dissolució dels organismes autònoms municipals: Ràdio, Museu, Escola de Música, i fer l'encaix dins dels serveis propis de l'Ajuntament tot aportant el següent: pel que fa la Ràdio, millores en infraestructures, estudis i equipament; pel que fa al Museu, projecte executiu d'accessibilitat i obertura al públic de l'edifici romà de Can Ferrerons, i pel que a l'Escola de Música, beques per als alumnes de l'Escola, la reforma dels preus públics i facilitar l'accés dels alumnes de Premià de Mar.

  Tenim un nou format del Vilaprimilia, que va néixer amb l'objectiu de ser més que una eina de comunicació de les tasques que es realitzen des de l'Ajuntament, ja que és un recurs perquè les entitats, enteses com a agents socials de la nostra ciutat, participin i donin a conèixer les seves activitats, tant sigui mitjançant l'entrevista de contraportada com fent ús de l'agenda. El mateix amb les pantalles informatives que s'han instal·lat en diversos equipaments municipals: Centre Cívic, Biblioteca, Fàbrica del Gas, Ràdio, Ajuntament, Poliesportiu, OAC, de cara a oferir al públic informació telemàtica actualitzada. La informació tant analògica com digital han de caminar juntes per un mateix objectiu com ha estat i és el govern obert i la transparència.

  Qualitat i transparència de la comunicació pública són la insígnia del segell Infoparticipa de la UAB, que ha distingit el web de l'ajuntament per la seva capacitat en informació al ciutadà com a eina per a la participació i la democràcia.

  La participació ha estat un altre dels eixos fonamentals juntament amb les mesures abans indicades. El fet d'aprovar el Reglament de participació i bon govern ha estat l'eina més potent per regular un dels aspectes per apropar la governabilitat al ciutadà, fent realitat la consulta sobre el futur de Can Sanpere, una acció realitzada amb totes les garanties democràtiques i d'imparcialitat, reconeguda per estaments aliens i independents.
  La transformació de la plaça Salvador Moragas, com un nou espai públic obert al poble, ha estat l'actuació que una vegada finalitzada representarà un avenç importantíssim per al barri del Gas i l'entrada a la ciutat.

  Cal valorar la boníssima situació econòmica i financera que es trobarà el nou equip de govern, que permetrà iniciar nous projectes per impulsar Premià de Mar a sortir millor de la crisi.

^