Esquerra Republicana de Catalunya - Junts per Premià - Acord Municipal (ERC-JxP-AM) 2019-2023
Posem en "play" Premià de Mar
La gestió política de Premià de Mar es troba en "pausa".
Esquerra Republicana de Catalunya - Junts per Premià - Acord Municipal (ERC-JxP-AM) 2019-2023
09 FEBRER 2020
La gestió política de Premià es troba en "pausa". Sembla impossible posar el "play" i posar en marxa la gestió del municipi. De moment, no tenim pressupost com tampoc una acció de govern clara. Tot i les propostes que s'han fet des de l'oposició i la mà estesa a col·laborar amb l'actual govern, passar a l'acció sembla un somni impossible. Estem convençuts que Premià pot ser millor i treballarem per evitar que el municipi i el seu futur estigui en "pausa" permanent.

Han passat més de sis mesos des de les eleccions i de la formació de l'actual govern. Des d'Esquerra fem balanç d'aquest temps i som positius perquè a les eleccions vam passar de dos a cinc regidors. Ara bé, admetem que també ha tingut una cosa negativa com és el fet de no aconseguir els vots suficients per a governar. La nostra il·lusió, la mirada de futur i la feina que ens ha portat a una major representació a l'Ajuntament no ha sigut suficient per a formar govern. Tot i que el balanç és positiu, la nostra voluntat és la de generar canvi al poble.
Estem convençuts, i així ho hem viscut els darrers mesos, que som en un punt d'inflexió. Segons el nostre parer, la gestió política de Premià es troba en "pausa". Malgrat les propostes que s'han fet des de l'oposició i la mà estesa a col·laborar amb l'actual govern, sembla impossible posar el "play" i posar en marxa la gestió del municipi. Estem convençuts que Premià pot ser millor i treballarem per evitar que el municipi i el seu futur estigui en pausa permanent.
Som l'eina imprescindible per a millorar la vida i el benestar dels premianencs. No estem a gust en la situació actual. Tenim un govern reticent al canvi, no accepten la crítica constructiva, propositiva que fem per a millorar Premià. Ens preocupa el pressupost però també el mapa escolar, Can Sanpere i un llarg etcètera. I creiem que només ens cal passar a l'acció: volem un Premià ple d'oportunitats i no d'excuses. Volem un municipi amb futur i serem prou valents per a fer-ho possible. El temps passa i els premianencs tornaran a les urnes per decidir el futur del poble. Esquerra PdM-JxP no ens volem quedar de braços plegats esperant l'acció d'un govern que només busca excuses per estar en mode "pausa".

^