Juns per Premià de Mar i els Partit del Socialistes de Catalunya signen un acord de govern fins a final de mandat
El pacte referma l'estabilitat política del Consistori i significa un pas ferm en la lluita per la recuperació econòmica i social post COVID-19
Junts per Premià de Mar - PDeCAT (JxCAT-PDeCAT) 2019-2023
23 JUNY 2020

Junts per Premià de Mar (JxPdM) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) han acordat formalitzar un pacte de govern fins a final de l'actual mandat. Aquest acord arriba en un moment d'absoluta excepcionalitat, encara sortint d'una greu pandèmia mundial, el COVID-19, que està dibuixant un panorama social i econòmic complex. En aquest sentit, el pacte de govern és una aposta ferma per treballar conjuntament i de valent, amb la mirada posada sempre en Premià de Mar.

Des de JxPdM agraim sincerament el compromís del PSC, el seu sentit de responsabilitat i el fet que haguem pogut definir aquest pacte justament ara, en aquests moments tan difícils. Sens dubte, la incorporació al Govern dels tres regidors i regidores del PSC és una gran notícia per al conjunt de ciutadans i ciutadanes de Premià de Mar, ja que estem convençuts que el camí a seguir és aquest: La suma d'esforços i la cerca de punts d'unió.

Les primeres accions immediates del nou equip de Govern es centren en la mitigació dels efectes de la crisi del COVID-19 i l'elaboració d'uns nous pressupostos que possibilitin garantir les polítiques socials, econòmiques i d'interés ciutadà.

Compartim amb el PSC una il·lusió renovada perquè ens mou un mateix objectiu: Treballar sense descans per Premià de Mar i prendre responsablement les decisions necessàries per superar la inèdita situació general que estem vivint.

^