Àrees
Tipus d'actes
Data



ANIMALADA
3ª Fira Animalista
Animalada
Al llarg de tot el matí, a partir de les 10 h, la plaça serà escenari d'activitats vinculades amb el món dels animals de companyia, amb la participació d'una quarantena d'entitats. Abans de començar, però, a les 9 h, tindrà lloc la passejada amb gossos per una tinença responsable, dirigida per guies titulats, i que serà la novetat més destacada de la fira d'enguany. D'altra banda, a l'estand de l'Ajuntament es podran censar gossos, gats o fures. Tothom que porti a censar el seu animal rebrà un obsequi.

El programa de l'Animalada 2024 serà el següent:

  • 9 h. - Passejada de gossos per una tinença responsable des de la plaça dels Països Catalans. Activitat dirigida per guies titulats. A càrrec de The Royal Dog.
  • 10.45 h. - Explicació del projecte AKAI d'acompanyament i suport emocional i educatiu amb gossos.
  • 11 h. - Desfilada de gossos per adopció a càrrec del CAAD Maresme i Amics dels Animals Dosrius.
  • 11.45 h. - L'escola d'educació canina i esportiva Servi-Can farà un Reconeixement i Agraïment als gossos pel suport i estima que ens transmeten, mostrant als assistents diferents situacions.
  • 12.45 h. Activitats de tinença responsable per als infants amb el centre ITCAN.
  • 13.30 h. Xerrada - taller dirigida per SPAM: "La història d'en Zeus. Adopcions que canvien vides!". Llibre on s'explica l'experiència personal per potenciar als nens l'amor pels animals i l'adopció de gossos sèniors.

A més, durant tot el matí:

  • Campanya municipal de cens d'animals de companyia a l'estand de l'Ajuntament. Es donarà
     un obsequi als que vinguin a censar al seu gos, gat o fura.
  • Activitats amb Ursus, escola de natura.
  • Tastet de Agility amb l'escola canina Agility Cànic.
  • Manualitats i joc de cartes a l'estand de l'associació de conscienciació sobre benestar animal
      "Las amigas de los PPP".
  • Pintacares, a l'estand de l'associació Felina Sartilu.

Col·labora:

Abacan, Agility Cànic, Akai, Alara Exotic, Amar como Animal, Amics dels Animals Dosrius, Aprodega, Argentgats, Avdac, Ave Fenix, Badagats, CAAD Maresme, Clarie's Animals, Equinoteràpia Maresme, Els 400 Gats, Gab Bodegueros, Galgos 112, Galgos Solidarios, Gatejades, Gos Maco, Huellas de Galgos Catalunya, Huronlife, Itcan, Kastellkat, La Vedruna, Las Amigas de los PPP, Life4Pitbulls, Masnougats, Por Ellos, Sakura Paradise Sanctuary, Sartilu Cats, Servi-Can Cabrils, Somnia, Sonrisa de Gato, Sos Dogs, Sos Primates, Spam, The Royal Dog, Ursus Natura.

Lloc Plaça Països Catalans, Plaça Països Catalans
Durada Fins a les 14h
Organitza Ajuntament de Premià de Mar
Col·labora Una quarentena d'entitats animalistes
Preu Gratuït
Tipus d'acte Activitats familiars
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^