CIU | Més serveis, més inversió i impostos congelats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) 2015-2019
22 DESEMBRE 2016
 • El 30 de novembre aprovàvem el pressupost per al proper any. Un pressupost que demostra que el 2017 serà un any caracteritzat per una forta expansió inversora, fruit de l'esforç dels darrers anys per aconseguir una bona situació econòmica de les arques municipals.

  La quantitat prevista per a inversions és de 7,6 M€ (xifra  resultant de sumar la xifra prevista per al 2017 i el romanent del 2016), una quantitat molt superior a les que hem tingut fins ara que permetrà que l'Ajuntament pugui dur a terme més de 40 actuacions de millora en urbanisme i equipaments. 

  Alhora, la prestació de serveis s'incrementa en 780.000 €. En aquest sentit, cal destacar que bona part d'aquest increment es destinarà als Serveis Socials, que augmenta el seu pressupost en un 30%,  i els Serveis educatius, que ho fa en un 28%.

  Una altra de les novetats d'aquest pressupost ha estat el procés participatiu perquè la ciutadania decidís en què volia invertir 200.000 €. A banda de la proposta guanyadora, consistent en l'adequació de la Masia de Can Salomó, també hem inclòs la proposta que va quedar en segon lloc, centrada en 50.000 € en millores per a les escoles.

  En definitiva, hem aprovat un bon pressupost per a l'any vinent, fet que ha estat possible gràcies a la bona gestió dels darrers anys i que a la vegada ens permet continuar oferint millors prestacions sense haver d'apujar els impostos, que es mantenen al mateix nivell que fa 8 anys.

  Tanquem aquest 2016 amb el pressupost per al pròxim any aprovat, però també amb ganes de desitjar a tothom unes bones festes i un millor 2017!

^