CIU | Treballar pel poble o mentir per aconseguir vots?
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) 2015-2019
08 FEBRER 2017
  • Darrerament el nostre municipi està comprovant la part més fosca de la política. I no ens referim a aquells casos en els quals  hi ha polítics que han utilitzat el seu càrrec per enriquir-se. Ens referim a aquella política que obvia la millora d'un municipi i el benestar de tots els ciutadans que hi viuen. Aquella política que basa la seva estratègia exclusivament en el càlcul del rèdit electoral.

    Tot i que hi ha excepcions, i hi ha grups municipals que sí que treballen pensant en el poble, anem veient que la raó d'existir d'altres és únicament esdevenir calculadores de vots que expliquen la realitat tergiversada per al seu benefici electoral.
    Tenen la mateixa informació, assessorament legal i tècnic que la resta i disposen dels informes dels advocats de l'Ajuntament, però són capaços de pensar només en els 4 vots que en trauran a canvi de prémer el gallet d'una de les armes més poderoses per fer mal a la societat i a la democràcia: la mentida!

    A les declaracions públiques, xarxes socials, plens... ens trobem massa sovint afirmacions falses que tenen com a únic objectiu destruir i malmetre la convivència ciutadana i la política.

    Però nosaltres, que  som optimistes de mena, no volem deixar escapar aquest  text per convidar a aquells grups municipals que juguen al “tot s'hi val” a reflexionar. Tots som regidors i servidors públics i, per tant, els que no ho fan, haurien de posar, per damunt dels seus interessos electorals, la protecció del bé comú i l'interès general i la veritat.

^