PSC | Carta oberta a la ciutadania
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) 2012-2015
06 MAIG 2014
  • Encetem ja les tasques per preparar el nostre programa electoral on recollir les necessitats i propostes que tenim i teniu sobre la nostra ciutat. Ja sabeu que tenim nou candidat. Jove, preparat, honest i preocupat per solucionar els problemes del nostre poble des de la gestió responsable i eficient feta fins ara, el grup municipal socialista tenim l'orgull de presentar-vos el David, el nostre candidat a alcaldia:

    “El meu nom és David Gutiérrez, tinc 33 anys i sóc socialista. Em presento com a cap de llista pel PSC a les pròximes eleccions municipals.

    Vull aprofitar aquest espai per a dirigir-me a tots i per tal d'explicar qui sóc i per què em presento com a alcaldable a Premià.

    Crec necessari, i més en els temps que vivim, que hem de ser el màxim de transparents i honestos aquells que volem liderar un projecte polític.

    Sóc nascut a Sant Cugat del Vallès al si d'una família treballadora. Vaig estudiar Ciències Empresarials a la UAB, vaig fer posteriorment un Màster en Ciència Política per la UOC, actualment estic acabant la Llicenciatura d'Administració i Direcció d'Empreses i he treballat tant a l'empresa privada com al sector públic.

    Milito a la Joventut Socialista de Catalunya des de l'any 2001 sent el primer secretari de la JSC Sant Cugat amb 23 anys. He estat membre de l'Executiva Nacional de la JSC i membre del Secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

    La meva passió per la política, per defensar un projecte polític de progrés, basat en la justícia social, en la igualtat d'oportunitats, en defensar el valor dels serveis públics, en la defensa de l'educació i la sanitat públiques i com no, un projecte on s'ampliessin els drets civils, socials i laborals m'ha portat a conèixer molta gent de molts àmbits diferents i  molts companys i companyes d'arreu de Catalunya, incloent-hi Premià.

    Fa gairebé onze anys que la meva vinculació amb el poble es va fer molt estreta. Amb la meva parella, l'Ariadna, filla de Premià, he pogut viure molts bons moments a Premià: passejades per la Gran Via, la plaça Nova, la de l'Ajuntament, el barri de Llevant, el carrer Núria, l'avinguda de Roma, gaudir de la Festa dels Pirates o participar en accions reivindicatives com quan centenars de veïns i veïnes vam tallar les vies del tren per demanar millores a l'estació de Renfe.

    M'agrada Premià i la vull millor. Hem de donar solució al problema de l'aparcament alhora que mantenim la rotació de vehicles; hem d'eliminar les barreres arquitectòniques; hem d'arranjar els carrers i soterrar el cablejat; hem de potenciar el nostre eix comercial, dinamitzar el port i, sobretot, hem de donar resposta als 2.730 treballadors i treballadores en situació d'atur.

    Sóc conscient que tot això no s'arregla d'avui per demà, que són problemes complexos on intervenen molts agents, però no hem de defugir de solucionar-los. Un bon exemple el teniu en la bona feina feta pels socialistes premianencs des de la responsabilitat de govern. Bona gestió del millor equip.”

    Pàgina web PSC

^