Informaciķ regidors (2015-2019)
Miquel Buch i Moya (PDeCAT) 2015-2017
Va ser alcalde fins el 13 de desembre de 2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnicCompartir
Imprimir
Informaciķ regidors (2015-2019)
 

Biografia

Miquel Buch, casat i pare de tres fills, va néixer a Premiā de Mar el 3 d´agost de 1975, ciutat que l´ha vist créixer i a on ja de ben jove va colˇlaborar activament amb diverses entitats de la vila, alhora que comenįava a treballar en una empresa de gestiķ familiar.

El 1996 va iniciar la seva militāncia a la Joventut Nacionalista de Catalunya i a Convergčncia Democrātica. El 2000 es va estrenar a l´Ajuntament i durant gairebé quatre anys va exercir de regidor a l´oposiciķ.  El 2003 va assumir la 4a tinenįa d'alcaldia de l'Ārea de Serveis a la Persona i les regidories d´Esports i de Gent Gran.

El febrer de 2007 va assumir l'alcaldia de Premiā de Mar, responsabilitat que ha anat renovant fins el dia d´avui. Va ser diputat a la Diputaciķ de Barcelona i President del Fōrum de Joves Regidors de l´Associaciķ Catalana de Municipis (ACM) i Comarques.

Actualment és president de l´Associaciķ Catalana de Municipis i del Consell de Governs Locals de Catalunya. També és vice-president de l’Associaciķ de Municipis per la Independčncia.


^