Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés  (PSC-CP) 2015-2019
PSC | Quatre anys de compromís
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés  (PSC-CP) 2015-2019
22 JULIOL 2015
  • El PSC és el partit municipalista de Catalunya. Portem el municipalisme en el nostre ADN. Creiem que la millor manera de millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes és, precisament, millorant els municipis. Millorar els serveis públics, dotar als nostres barris de nous equipaments, millorar les places i els carrers, apostar pel comerç local, enfortir el teixit associatiu i apostar per les polítiques de joventut és sinònim de treballar per la cohesió social, per la igualtat d'oportunitats i pel futur de les nostres generacions.

    Els socialistes premianencs tornen a posar els interessos del poble per sobre dels interessos de partit, com sempre ho hem fet a Premià de Mar. Darrerament hem fet públic l'acord de Govern amb Convergència i Unió, guanyadora de les eleccions. Aquest no és un acord d'estar per estar, d'entrar per entrar o, com a alguns els agrada dir, de practicar la “vella política”. És un acord que posa l'accent, entre altres, en tres eixos: la Igualtat, l'Ocupació i la Democràcia.

    El David Gutiérrez i l'Olga Safont, els nostres dos regidors, vénen a treballar, a posar al servei de la ciutadania totes les capacitats i tots els esforços dels socialistes premianencs, tot el nostre compromís i tota la passió que ens mou aquesta noble tasca que és la política.

    Permià de Mar és un poble amb empenta, amb oportunitats, amb gent treballadora i emprenedora que lluita dia a dia pel seu futur i encara més ara. Premià de Mar té quatre anys al davant que seran clau en el seu desenvolupament com a poble. Quatre anys on els representants polítics haurem de demostrar estar a l'altura de les circumstàncies per afrontar els reptes següents: aconseguir que Can Sanpere sigui 100% públic; pacificar la NII; defensar l'escola pública; fer del port de Premià un nou pol econòmic de la ciutat; equilibrar territorialment els equipaments públics; continuar apostant per la transparència i la participació ciutadana; lluitar contra la pobresa (sobretot la que afecta la gent gran i la infància); dinamitzar el nostre comerç i generar llocs de treball i treballar per solucionar de manera satisfactòria la problemàtica de l'estació de Rodalies.

    Els socialistes premianencs estenem la mà a la resta de forces polítiques per tal que el diàleg, la negociació i el pacte siguin els tres principis que regeixin la política local els propers quatre anys. La ciutadania ens demana que parlem i que ens entenguem, nosaltres així ho hem començat a fer.

^