Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés  (PSC-CP) 2015-2019
PSC | Primeres accions de govern
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés  (PSC-CP) 2015-2019
19 NOVEMBRE 2015
  • Des del PSC volem aprofitar l'article d'aquest mes per parlar de tres temes que creiem importants i on el PSC ha tingut un paper important. El primer tema és el pla de xoc de la neteja que impulsarem per millorar el servei al conjunt de la ciutadania, el segon és el dels pressupostos municipals i tercer les polítiques actives d'ocupació.

    El PSC va decidir entrar en el govern sota tres premisses fonamentals: treballar, treballar i treballar. Des d'un primer moment es va plantejar portar a terme un pla de xoc per tal de millorar eficiència i lluitar l'incivisme.  S'augmentarà la neteja viària i la recollida de les tres fraccions en cap de setmana, així com els dies de recollida de voluminosos a domicili, s'hi destinaran 100.000 euros més per tal que Premià sigui aquella ciutat neta i sostenible que tothom desitja.

    El segon tema que volem explicar són els pressupostos municipals. Els socialistes creiem que els pressupostos són l'instrument més important que tenen els ajuntaments per tal de fer totes aquelles polítiques municipals que siguin necessàries posar en marxa. Volem ressaltar algunes dades: el pressupost de tota l´Àrea de Serveis Socials ha augmentat prop d'un 11%; en matèria de Serveis Socials s'ha incrementat prop d'un 7%; invertim més de 900.000 euros en l'Escola de Música i destinarem uns 3 milions d'euros en inversions com, per exemple, la renovació del 60% de tot l'enllumenat públic per fer-lo més sostenible i generar així un estalvi energètic.

    Per últim,  comentar que des de Promoció Econòmica s'estan impulsant una sèrie d'accions per augmentar l'ocupabilitat dels treballadors i treballadores en situació d'atur. Durant aquests mesos hem impulsat un Pla d'ocupació per a 13 persones majors de 45 anys. També hem impulsat cursos de formació en Microsoft, en comptabilitat amb aplicació a la informàtica i un curs sobre com millorar les habilitats personals a l'hora d'afrontar una entrevista de feina. Dins de les nostres possibilitats, tenim eines per oferir als treballadors en situació d'atur serveis per tal que es reciclin o adquireixin aquelles habilitats laborals que els permetin millorar les condicions necessàries per  presentar-se com a candidats  a una feina.
    Creiem en la comunicació i en l'aplicació d'una política de proximitat, al costat de la gent, cal millorar aquells espais de la nostra ciutat per fer-la més amable, més cohesionada i amb millor qualitat de vida per als nostres veïns i veïnes. La tasca dels socialistes dins del govern és la de traslladar al conjunt del govern totes aquelles demandes ciutadanes, totes aquelles preocupacions i tots aquells aspectes susceptibles de ser millorats. Creiem que amb el compromís, la dedicació i el treball farem un Premià millor.

^